Sommaren 2018 har bara börjat

Visby, rosornas stad

Sommaren 2018 har bjudit och kommer bjuda på många många livesyntolkningar. Vi började, veckan efter midsommar, i Luleå den 27 juni med En midsommarnattsdröm och avslutar 19 augusti med RixFM Festivalen i Göteborg. Däremellan gör vi över femtio olika syntolkningar!

Allt började med En midsommarnattsdröm. Utomhus i Hägnan samlades publiken och fick ta del av pjäsen som Norrbottensteatern erbjöd med syntolkning

Sedan blev det dags för det årligen återkommande besöket på Krusenstiernska teatern i Kalmar. Här blev det sedvanlig genomgång och presentation av ensemblen.

Därefter bar det av till den femtioårs jubilerande Almedalsveckan. Åtta dagar av syntolkning och närapå alla partier bad om att bli syntolkade.

Efter Almedalsveckan blev det dags för syntolkningen på Astrid Lindgrens Värld. Syntolkarna mötte upp vid Macken och sedan bar det av. Besök hos Nils Karlsson Pyssling, Madiken, Karlsson på taket, Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump, Birk och Ronja samt Bröderna Lejonjärta var något av allt som syntolkades

Mer kommer berättas från sommaren 2018.