Syntolkningar i november

Att sprida information om syntolkade evenemang är viktigt oavsett om det är live eller inspelat. Vi vänder oss både till synsvaga som till seende vänner samt anhöriga och hoppas alla hjälpts år att sprida information. Aldrig varit med på en syntolkning? Gå med själv och upplev en syntolkning. Vi har alltid med oss extra mottagare och alla är välkomna.


Under november planerar vi att bland annat livesyntolka i Helsingborg, Karlstad, Luleå, Lund, Malmö och Stockholm. Därtill en livesändning via TV. Om syntolkningen i TV berättar vi snart mer.

Utöver de syntolkningar vi arbetar med finns även en del andra och även exklusiva syntolkningar. Då vi inte är inblandade i dessa marknadsför vi inte dem. Dock kan man finna dessa i kalendariet på hemsidan. Tyvärr är det många evenemang som inte erbjuds med livesyntolkning. Anledningen är att det inte är arenans, samhällets eller arrangörens ansvar att tillgängliggöra dessa. Därför exkluderas personer från dessa evenemang.

Missa inte de långfilmer som visas på TV eller som streama. Filmer som man via bioappen kan ta del av syntolkning.