101-ÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 11/01/2017
18:00 - 20:00

Plats
Filmstaden

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu ansvarar för det inspelade ljudspåret till syntolkningen av filmen. Då alla inte har smartphone ger Syntolkning Nu alla chansen att ta del av syntolkningen. Under ett par visningar i landet får besökarna möjlighet att låna mottagare för att lyssna på syntolkningen, samtidigt som man ser och hör filmen.
Filmen finns med syntolkning och/eller uppläst textremsa även tillgänglig via mobilapp.

HANDLING:

Filmen är baserad Hundraåringen som hoppade ut genom fönstret och försvann. Hur Allan Karlsson efter ett långt och händelserikt liv hamnade på ett ålderdomshem. När firandet av hans hundrade födelsedag närmade sig, tog han chansen och flydde sin tråkiga vardag. En rad händelser drar istället in Allan på en galen och oväntad resa kantad av ett gäng kriminella, mördare, en väska full av pengar, en elefant och en inkompetent polis. Därtill hade han bevittnat några av historiens viktigaste händelser, där han även spelade en nyckelroll. Allan Karlsson otroliga påverkan på historien, hur han bland annat hjälpte till att uppfinna atombomben samt blev god vän med allt från amerikanska presidenter till ryska tyranner…

Nu kommer uppföljningen:

Allan Karlsson och hans vänner som nu är rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA.

MEDVERKANDE:

Robert Gustafsson, Iwar Wiklander, David Wiberg, Shima Niavarani, Jens Hultén, Ralph Carlsson, m.fl.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *