ANGELS IN AMERICA

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 05/10/2017
00:00 - 22:30

Plats
Hipp

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

New York 1985. Reagan är USA:s president, aids-epidemin sätter skräck i människor och millennieskiftet närmar sig. Flera individer ställs inför en rad svåra livsval. Roy Cohn är hot-shot advokaten som ligger med män men vägrar identifiera sig som homosexuell. I Roys maktvärld är homosexuella svaga människor. Äkta paret Harper och Joe är mormoner från Utah som kommit till storstaden för att uppleva världen och Joe har en lysande karriär som advokat framför sig. Harper spenderar dagarna ensam i parets lilla lägenhet och blir mer och mer psykiskt nedbruten. Hon är rädd för New York, knaprar piller och oroar sig för ozonlagret. Att Joe dessutom kämpar med sin homosexualitet gör inte äktenskapet bättre. Kärleksparet Prior och Louis är öppet homosexuella. Prior har aids och blir gradvis sämre. Han inser sin begränsade framtid men partnern Louis kan inte hantera att Prior snart kommer att dö.

DEL 1: MILLENNIUM – EN GAYFANTASI OM EN NATIONS ANGELÄGEHETER
”Barn av en ny gryning. Själviska och giriga och kärlekslösa och blinda. Reagans barn. Du är rädd. Det är jag med. Det är alla i dom frias land. Gud hjälpe oss.”

MEDVERKANDE:

Sven Boräng, Jimmy Endeley, Fredrik Gunnarson, Mari Götesdotter, Susanne Karlsson, Mattias Linderoth, Cecilia Lindqvist och Henrik Svalander.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta Malmö Stadsteater, 040-20 86 10 under biljettkassans öppettider

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.