CHARMÖREN FRÅN LARV

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 11/06/2017
15:00 - 17:30

Plats
Teaterladan

Kategorier


ARRANGÖR:

ScenVara samt Teaterladan i Larv i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Året är 1952 och Larvs kommunordförande Peter Struwe och hans gode vän bokhandlaren Henrik Böcklín är i Göteborg för att närvara vid Moralförbundets distriktsmöte. Moralförbundet som ser som en av sina främsta uppgifter i samhället, att motverka all form av dekadent underhållning som får både män och kvinnor på glid.
Berusade av storstadens vimmel och lockelser beslutar sig de båda herrarna att göra ett besök på stadens nöjespalats för att se den gudomliga Yvette uppträda på estraden. Naturligtvis är det bara som ett studiebesök för att med egna ögon se det moraliskt förkastliga.
I och med det förs de båda herrarna ut på irrvägar som de nog inte riktigt hade räknat med. Aktrisen Yvette visar sig också ha närmare band till Larv än vad någon kunnat ana och hon bestämmer sig för att lära alla en läxa de sent ska glömma.

Charmören från Larv innehåller alla de ingredienser som en riktigt härlig sommarfars ska ha. Sång, dans, komik, förvecklingar och lite kärlek.

MEDVERKANDE:

Viktor Thorsson, Lars-Ove Larsson, Sara Arvidsson, Erik Österberg, Caroline Carlman, Linda Lundberg Widman, Victor Henriksson och Jessica Sand.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *