FEI EM RIDSPORT – HOPPNING

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 27/08/2017
14:00 - 17:00

Plats
Ullevi

Kategorier


Arrangör:

Longines FEI EM i Ridsport arrangeras av Got Event AB, Göteborg & Co samt Svenska Ridsportförbundet.
Syntolkningen genomförs med hjälp av Syntolkning Nu.

HANDLING:

Hoppning – Individuell final, 2 omgångar
De 25 mest framgångsrika ryttarna går vidare till en individuell final. Denna final avgörs genom två grundomgångar och den ryttare som fått lägst antal fel koras till individuell europamästare i hoppning. Missa inte våra svenska medaljhopp kämpa om medaljerna! Mästerskapsklass.

Hoppning är en snabb, fartfylld och spännande gren. Målet är att ryttare och häst ska hoppa en bana utan att riva eller stanna framför något hinder. Självklart ska det gå så fort som möjligt!

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:
Syntolkningen kommer levereras via mobilappen Got Event Tillgänglighet. Den kommer att kunna laddas ner från Appstore från och med vecka 32. Syntolkningen sker i en betaversion där appen fortsätter att utveckla. Det innebär att man måste ha Iphone (modell 5 eller senare) för att kunna ta del av syntolkningen. Man kan alltså inte ta del av syntolkningen om man har en Android-telefon eller inte alls har en smartphone.
När man startar appen första gången så får man en kort introduktion där viktiga funktioner presenteras. Kortfattat kan man säga att man direkt kommer in i en evenemangslista där Got Events evenemang listas oavsett om de har olika tolkningsfunktioner eller ej. När man sedan går in på ett specifikt evenemang så finns där flera olika funktioner och då bl.a. knappar för syntolkning, teckentolkning och teleslinga om dessa används. Det finns även fullt stöd för att använda sig av Voice Over för att navigera runt i appen
Frågor om syntolkningen kan ställas till GotEvent, 031 – 365 00 00

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:
Biljetter bokas via Ticketmatser, Köp biljett
Rullstolsplatser bokas per telefon via Ticketmaster Callcenter på telefon 0771-70 70 70 .
För gruppbokning kontakta eventinfo@gotevent.se

HEMSIDA:
FEI EM i ridsport Göteborg 2017

Platser för EM: