FEI EM RIDSPORT – INVIGNING

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 21/08/2017
18:30 - 19:45

Plats
Ullevi

Kategorier


Arrangör:

Longines FEI EM i Ridsport arrangeras av Got Event AB, Göteborg & Co samt Svenska Ridsportförbundet. Syntolkningen genomförs med hjälp av Syntolkning Nu

HANDLING:

– Showen kommer visa ett Sverige i förhållande till hästen så som det ser ut, och det ur en rad synvinklar. Samtidigt visas svensk kultur, svensk tradition, saga och berättelse – och inte minst får vi höra svensk musik. Vi kommer att få se en parad av hästar med flaggor från hela Europa. Det blir ridande musikkår, marscherande musikkår och beriden högvakt. Ett antal svenska hästraser kommer också att visas upp i samarbete med avelsföreningarna för de svenska hästraserna, Svenska Hästavelsförbundet, och det inslaget kommer att mixas med några riktigt spännande överraskningar. Utan att säga för mycket , för någon cliffhanger måste vi väl ha? Showen kommer att bli en eldfängd upplevelse, säger invigningens regissörer Owe Sandström och Lars ”Lalla” Nilsson.

I samarbetet med Svenska Hästavelsförbundet så kommer den kända dressyrardennern Torsten och hans ryttare Linda visa upp sig. De har tidigare gjort ett bejublat framträdande vid bland annat Stockholm International Horse Show. I övrigt blir det uppvisningar med fjordingar, nordsvenskar, haflingers, russ, connemaraponnyer och mycket mer.

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:
Syntolkningen kommer levereras via mobilappen Got Event Tillgänglighet. Den kommer att kunna laddas ner från Appstore från och med vecka 32. Syntolkningen sker i en betaversion där appen fortsätter att utveckla. Det innebär att man måste ha Iphone (modell 5 eller senare) för att kunna ta del av syntolkningen. Man kan alltså inte ta del av syntolkningen om man har en Android-telefon eller inte alls har en smartphone.
När man startar appen första gången så får man en kort introduktion där viktiga funktioner presenteras. Kortfattat kan man säga att man direkt kommer in i en evenemangslista där Got Events evenemang listas oavsett om de har olika tolkningsfunktioner eller ej. När man sedan går in på ett specifikt evenemang så finns där flera olika funktioner och då bl.a. knappar för syntolkning, teckentolkning och teleslinga om dessa används. Det finns även fullt stöd för att använda sig av Voice Over för att navigera runt i appen
Got Events pressmeddelande om sin nya tillgänglighetsapp.
Frågor om syntolkningen kan ställas till GotEvent, 031 – 365 00 00

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:
Ta med familj och vänner på en fantastisk familjeföreställning, helt gratis!

Det är fri entré, men alla som deltar behöver ha en biljett.
Här bokar du din fribiljett (max 6 biljetter per kund).
Rullstolsplatser bokas per telefon via Ticketmaster Callcenter på telefon 0771-70 70 70 .
För gruppbokning kontakta eventinfo@gotevent.se

HEMSIDA:
FEI EM i ridsport Göteborg 2017

Platser för EM: