GOD NATT, ALFONS ÅBERG

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 19/08/2017
12:00 - 12:20

Plats
Manegen - Barnens Kulturkalas

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu på uppdrag av Alfons Åbergs Kulturhus i samarbete med Rabén & Sjögren och Bok-Makaren AB.

HANDLING:

Alfons Åberg är busig ibland och snäll ibland. I kväll är han busig för han vill inte sova. ”Snälla pappa, läs en saga!” ber Alfons.
Familjeföreställning efter Gunilla Bergströms allra första bok om Alfons Åberg. Både boken och Alfons fyller 45 år i år. Familjeföreställningen passar även de allra minsta och deras vuxna. Utöver syntolkning erbjuds även teckenspråkstolkning.

Medverkande:

Matilda Jelse och Anna Nordkvist från Alfons Åbergs Kulturhus.

Musik av Georg Riedel  och sångtexter av Gunilla Bergström.

Platsinformation och övrigt:
Området Manegen är Barnens Kulturkalas största scenområde. Du hittar det på stora gräsmattan i mitten av Trädgårdsföreningen, snett till vänster bakom Palmhuset, och du känner igen det på det stora cirkustältet i mitten. Kom i god tid då antalet sittande publikplatser är väldigt begränsat.
Följ publikvärdars instruktioner så att ni och våra övriga gäster får en så bra upplevelse som möjligt. Vi ber alla föräldrar med barnvagnar att ställa dem vid angivna platser. Det är inga problem att komma fram till eller delta i programmet för dig som använder rullstol.

Inför syntolkningen:
Samling, 30 minuter innan föreställningen börjar. Mottagare för syntolkning kan lånas på plats. Egna hörlurar, med liten kontakt, går att använda

Bilden är beskuren från bokomslaget © Bok-Makaren ABBookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *