KEJSARN AV PORTUGALLIEN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 06/04/2018
19:00 - 21:45

Plats
Hebeteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Riksteatern Väst och Trollhättans Riksteaterförening.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

En av våra mest älskade berättelser! Generation efter generation har berörts av Selma Lagerlöfs klassiker om den enkle torparen Jan i Skrolycka och hans starka faderskärlek till dottern Klara Fina, döpt efter självaste solen. När hon tvingas lämna familjen för den stora staden fylls Jan av sorg och saknad och drivs in i en fantasivärld. Där är dottern självaste kejsarinnan av Portugallien, ett underbart paradis där inga sociala orättvisor finns. En skildring av den desperation och nöd som parasiterar på de som inget har, men också en historia om ömhet, längtan och drömmen om något större.

MEDVERKANDE:

Niklas Falk, Lovisa Onnermark, Lia Boysen, Bill Hugg, Marika Holmström, Mårten Andersson och Carlos Romero Cruz

Övrigt:
Samling för syntolkning 30 minuter innan pjässtart.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.