FLAGGAN I TOPP

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 01/07/2017
15:30 - 18:00

Plats
Krusenstiernska gården

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Krusenstiernska Teatern och Kalmar BiljettCentrum.

HANDLING:

Året är 1917 och vi befinner oss i en vacker lärarbostad i Kalmar.
Det är dags för Valdemar och Elsa att fira sin första bröllopsdag, vilket skall visa sig bli en minst sagt innehållsrik, förvirrande och minnesvärd dag med stora utropstecken!! Till Elsas glädje kommer hennes föräldrar på spontanbesök för att delta i firandet. Pappa Theodor är en notoriskt kolerisk man. Inte har hans humör blivit bättre av att han haft oönskat sällskap av en viss Calle ”Matros” på tåget på väg till Elsa. Det var sannerligen en odåga till karl, en man som Theodor bara vill glömma.
När Valdemar samtidigt får ett sensationellt besked av sin gode vän advokat Kurt Sjöberg, uppstår en knivig situation som Valdemar snabbt behöver ta sig ur. För nu är det flera gäster på väg in. Objudna och inbjudna. När dessutom den högst irriterande Calle ”Matros” plötsligt ringer på dörren hamnar Valdemar i stort bryderi och av olika skäl blir han inblandad i en härva av lögner som involverar en exfru, författaren Erik Helgers eller möjligen författarinnan Helga, en son, ytterligare en son, en kärlekstörstande husa och, ska det visa sig, hans svärföräldrar.

MEDVERKANDE:

Per Svensson, Nadine Kirschon, Allan Svensson, Robert Gustafsson, Andreas Nilsson, Rachel Mohlin och Jeanette Capocci

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *