TROLLKARLEN FRÅN OZ

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 17/05/2017
19:30 - 22:00

Plats
Conventum Arena

Kategorier


Slutsålt!

ARRANGÖR:

Syntolkning Nu

HANDLING:

I den fria nytolkningen av L. Frank Baums ”Trollkarlen från Oz” är allt upp och ner. Med en stor dos humor och allvarsam botten möter vi en trollkarl som bygger murar runt sig själv av rädsla för att möta omvärlden – en värld fylld av motarbetade plåtgubbar utan hjärtan, dansanta lejon som lider av scenskräck och rockande fågelskrämmor utan hjärnor.

Dit anländer också Alice, som bara har vänner på Facebook, Dorothy som vill kunna sjunga vackert för att göra andra stolta och hunden Toto som spelat in fler Die Hard-filmer än självaste Bruce Willis.

I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar. Att våga möta sig själv. Att våga känna att man duger – att våga vara människa.

MEDVERKANDE:

Theresia Widarsson, Peter Sundén, Mats Melin, Ellionore Holmer, Hanna Lundqvist, Niklas Hillberg, David Gustavsson, Johan Svangren, m fl

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna bokas via arenan.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *