Y VIVA ESPAñA

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 28/07/2018
19:00 - 20:00

Plats
Pildamsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö Stads sommarscen i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Svart komedi om två gamla damer som planerar en kupp på sitt vårdhem Näktergalen. För någon näktergal har nämligen Astrid och Märta inte fått höra på åratal. Men istället för att räkna sina sista dagar beslutar de sig för att ta saken i egna händer och själva bestämma över sina liv. Med mod och list bejakar de det som sätter guldkant på livet och lyckas göra verklighet av sina drömmar. Y Viva España är en svart men helt underbar komedi om den utsatta situationen som patient i åldringsvården. Föreställningen handlar om modet att kräva sin rätt som människa. Och om att aldrig, aldrig ge upp sina drömmar. Tillsammans med musik och dansinslag är detta en riktig feel-good-föreställning som bevisar att inget är omöjligt.

Medverkande:

Cecilia Hjalmarsson, Cecilia Walton och Katrin Melin

Om Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Sommarscen Malmö presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen:

  1. Drömjägaren
  2. Hipp Family
  3. Förvandlingar i helvetet
  4. Coco, tecknad film
  5. Drottningsylt
  6. Silvana -Väck mig när ni vaknat, dokumentärfilm
  7. Vi hittade en hatt
  8. Y viva España
  9. Euphoria, spelfilm

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.