ALLA ÄR VÄLKOMNA!

 

mello_programledareAlla artister som kommer tävla under Melodifestivalen 2014 är presenterade. Programledarna Anders Jansson och Nour El Refai hälsar alla välkomna. Syntolkning Nu var med på presskonferenserna och vår fotograf Mattz Birath var med och tog våra bilder.

I slutet av januari 2014 kommer våra erfarna syntolkar från Syntolkning Nu att finnas på plats i Malmö. De följer då samtliga repetitioner, för att därigenom kunna förbereda den stora syntolkningen på lördagskvällen. Tack vare vår närvaro kan vi erbjuda möjligheten till syntolkning redan under repetitionerna på fredagskvällen och lördags eftermiddagen.

Under de fem kommande veckorna kommer Syntolkning Nu besöka Linköping, Göteborg, Örnsköldsvik, Lidköping samt Stockholm.

I samband med de syntolkade lördagskvällarna sitter vi nära scenen och bjuder på en del överraskningar. Självklart är alla med behov av syntolkning välkomna att med sina vänner och anhöriga sitta tillsammans med oss. Har man redan köpt biljetter till andra platser så går det utmärkt att låna mottagare av oss för att kunna ta del av syntolkningen.

Alla frågor om syntolkningen av Melodifestivalen 2014 och även andra syntolkningar kan ställas till info@syntolkning.nu.

mello1_artister

mello2_artister

mello3_artister

mello4_artister