NOGGRANNA FÖRBEREDELSER

I sommar på Astrid Lindgrens Värld kommer det hända en hel del. Tillsammans med våra syntolkar kommer du bland annat få möta Fru Prysellius tillsammans med konstaplarna Kling och Klang.
HUR DET KAN LÅTA!

Syntolkning Nu har redan varit ett par dagar och gått runt bland Astrid Lindgrens pappas hagar. Sett sjön där hon lärde sig åka skridskor och från hennes barnbarn fått lära sig mer om Astrid och hennes familj. Det är mycket som vi syntolkar kommer kunna berätta under våra syntolkade promenader på Astrid Lindgrens Värld.

alv8alv9

Förberedelserna inför sommaren syntolkningar är som alltid grundliga. Självklart ser vi alla uppträdanden, träffar och lör känna alla människor som är i parken. Men vi finner också platser och miljöer som man kanske missar som tex en egen båttur eller hopp i höskullen.

Men vi undersöker även hur det ser ut inne i husen. Hur bor Nils Karlsson Pyssling och i vilken säng sover Ronja Rövardottar. Följ med på våra promenader i sommar så berättar vi.

alv7alv2

 

Noggranna syntolkar upptäcker även den minsta lilla stuga i stubben. Tunga klippblock bildar en tunnel till andra spännande upptäckter som finns att finna i dimman bakom.

alv4alv3

Syntolkar är av naturen nyfika och vill alltid veta vad som händer och hur saker fungerar. Att under femton minuter inte nudda marken är en självklarhet att testa och ger upphov till en hel del kul saker att berätta då vi i sommar syntolkar på Astrid Lindgrens Värld.

Möt Syntolkning Nu i Astrid Lindgrens Värld den:
7-8 juni, 9-10 juli(inkl. kvällen) samt den 15-16 augusti.
alv10alv1