LIVESYNTOLKNING FRÅN ALLSÅNG

Petra marklund i starkt blå klänning håller ut armarna och vill omfamna hela publiken. Foto från sommaren 2014 av Mattz Birath
I Sommar blir det andra året i rad som Petra Marklund är programledare för Allsång på Skansen. Det är också andra året i rad som allsången syntolkas av Syntolkning Nu i SVT Play. Repriser i SVT1.

Bland alla de artister som kommer uppträda finns bland andra:
Carola, Hasse Andersson, Panetoz, Måns Zelmerlöw, Tomas Ledin, Danny Saucedo, Isa, Jill Johnsson, Doug Seegers, Magnus Carlsson, Darin, Titti Sjöblom, Zara Larsson, Kjell Lönnå, Erik Munther, Jesscia Andersson, Charlotte Perrelli, Christina Nilsson, Petter, Lena Philipsson, Tommy Körberg, samt Alcazar. Alcazar får i år också en extra timma i TV efter den ordinarie Allsången. Syntolkning Nu kommer även i år använda hashtaggen #allsyn i de sociala medierna medan SVT och allsången kommer använda @svtallsang och #Allsång.