Efter Almedalen

Akustik logga. lejon med vingar Nu är vi tillbaka efter några dagar i Almedalen. Över tjugo seminarier från måndag till torsdag, syntolkades av Linda och Peter på uppdrag av Kaustik. Några av besökarna hade aldrig testat och många andra hade aldrig förstått vad syntolkning är och ger. Ett av seminarierna under Full delaktighet både syn-, tecken- och skrivtolkades samt i lokalen, f.d. Café Strandporten, fanns naturligtvis även hörslinga.

Fd Café Strandporten från utsidan.

Café Strandporten vid Packhusplan på Visby. Den aprikosfärgade fasaden täcks till delar av murgröna och över allt sticker en mast med segel upp. Segel som skyddade mot både sol och under onsdagen regn.

Panoramabild inne på gården då Åsa Regnér satt i heta stolen. Från vänster ljudtekniker till höger bildtekniker och däremellan publiken.

För mer information och för att i efterhand få ta del av samtliga seminarier gå in på fulldelaktighet.se.