Partille arena och syntolkning

Den 16-24 september invigs Partille Arena. Invigningsveckan inleds den 16 september med ett arenalopp, en föreningsmässa och en invigningsgala där arenans stora scen gästas av nya stjärnskott såväl som välbekanta kändisar med lokal anknytning. IK Sävehofs första hemma matcher liksom Miriam Bryants konsert kommer syntolkas.Arenan kommer även bli IK Sävehofs hemma arena. Därför kommer lördagen den 17 september skrivas in i historien. IK Sävehof premiärspelar då i ett dubbelmöte mot Team Eslöv och mot IFK Skövde. Matcherna blir de första på den nya hemmaplan och båda matcherna kommer syntolkas av Syntolkning Nu. Olle Tyrbo kommer vara kommentator för båda matcherna medan Peter Lilliecrona verkar som bisittare.
Konferencierer för matcherna blir MIX Megapols morgongäng.

Speltider:
IK Sävehof (damer) mot Team Eslöv med matchstart klockan 15:00
IK Sävehof (herrar) spelar sedan mot IFK Skövde med matchstart klockan 17.15.

Miriam Bryant kommer ha sin första stora arenakonsert i Partille Arena söndagen den 18 september. Naturligtvis syntolkas konserten av Syntolkning Nu.
Miriam är uppvuxen i Utby i närheten av Partille arena, så från taket ser man nästan hennes hus. Hon har själv fått bestämma sin homecoming hur den ska se ut. Hennes favoriträtt serveras i restaurangen, hennes favoritdrink hälls upp i baren och i högtalarna spelas Miriams favoritlåtar just nu. Allt för att hon ska känna sig riktigt hemma.

Läs mer om den syntolkade handbollen eller om Miriam Bryant på Partille Arenas nya hemsida.