Diabetesgalan syntolkas genom ViaFree

På Världsdiabetesdagen 2017 sändes den första Diabetesgalan från Vinterträdgården på Grand Hôtel Stockholm. Torsdagen den 14 november är det återigen dags för Diabetesgalan att direktsändas i TV3 samt på Viafree och Viaplay. Programledare är Peter Jihde som i år leder galan tillsammans med Molly Sandén och Isabel Adrian. Nordic Entertainment Group (NENT Group) ser till att evenemanget från Annexet i Stockholm även 2019 får en syntolkad visning genom Viafree. 

Bland artisterna finns Bo Kaspers orkester, Eric Saade, Anis don Demina, Mattias Andrésson och Wiktoria. Naturligtvis kommer även Molly att passa på att uppträda med en sång.
Syntolkningen i Viafree görs även 2019 av Peter Lilliecrona från Syntolkning Nu.

TV galan direktsänds i TV3 och Viafree. För att ta del av syntolkningen av Diabetesgalan bör man i förväg ha gjort klart att man har tillgång till den kostnadsfria streamingtjänsten Viafree. Här kommer galan livesyntolkas från klockan 20:00 och man kommer även i efterhand kunna ta del av syntolkningen på Viafree.

– Vi kommer göra vårt yttersta för att alla som ser sändningen hemma genom Viafree skall känna sig delaktiga, säger Peter Lilliecrona från Syntolkning Nu. Innan och under syntolkningen från Annexet, går det att kommunicera med Syntolkning Nu. Ställ frågor eller kommentera syntolkningen via mail till diabetes@syntolkning.nu alternativt via twitter #diabetessyntolk.

Passa på att gratis logga in på sidan för att följa Diabetesgalan livesyntolkad, https://www.viafree.se/program/underhallning/diabetesgalan.