FILM KAN MAN SE PÅ OLIKA STÄLLEN

Angående syntolkade filmer via någon mobilapp. På bio finns bland annat Lasse-Majas detektivbyrå och tågrånarens hemlighet samt Catwalk. Senare i år kommer båda dessa filmer att släppas på DVD och senare även i streamingtjänsterna.
I går skrev biograferna: Stanna hemma när du är sjuk, så du undviker att smitta andra. Vi begränsar antalet platser i salongerna, för att möjliggöra mer utrymme mellan gästerna.

Idag 17 mars skriver Filmstaden att man tillsvidare stänger sina biografer från den 18/3.

Film bör upplevas på bio men alla kan, av olika anledningar, inte ta del av det som visas där.
Numera finns även möjligheten att ta se en massa härliga filmer framför TV:n eller på dataskärmen. Streamingtjänsterna som t.ex. Cmore, HBO, SF Anytime, Netflix, ViaPlay, med flera har alla några filmer som finns syntolkade i mobilappen.

Välj sedan syntolkning/uppläst text, streamad för DVD eller VOD i mobilappen. Det går även bra att se flera av filmerna som visas i TV-utbudet och även där använda mobilappens syntolkning/uppläst text. Här under ett axplock av tillgängliga filmer, läs mer om filmerna på syntolkcentralen.se.

De flesta filmer som Syntolkning Nu försett med syntolkning