BUFF 2021 blir digital

BUFF play äger rum den 13–19 mars 2021.
7 dagar online med exklusiva filmpremiärer och mycket annat. Det går redan nu att köpa festivalpass på buffplay.se.
Ett par filmer är försedda med syntolkning via mobilappen och en av filmerna har även uppläst textremsa.
Vi kan nu berätta att den animerade filmen Apstjärnan får sin förhandspremiär den 13 mars och har sedan en extra visning den 18 mars. Biopremiären sker senare. Filmens syntolkning är skriven av Lotta Isacsson och inläst av Anna Potter

Under BUFF 2021 kommer även den franska filmen Été 85 (Summer of 85) ha förhandspremiär. Filmen syntolkas av Claes Gylling som även skrivit manus till syntolkningen. Filmens textremsa är inläst av Anna Potter. Été 85 streamas den 15 och 19 mars.

Vill du inte vänta till biopremiärerna, så passa på nu att köp ett festivalpass på festivalens hemsida, samt för att få tillgång till och ytterligare information om tider till Apstjärnan och Summer of 85.

Via länken http://bit.ly/2FMaRr8 får du information om hur man laddar ned syntolkning och/eller uppläst text.