Vaccinationsbevis

Nyligen tog regeringen beslut om att från och med 1/12 införa vaccinbevis vid offentliga arrangemang med över 100 personer. Vi liksom arrangörerna kommer självklart att följa dessa regler. Man kommer kontrollera publik innan den går in i teatersalongen genom att scanna QR koden. Så det underlättar om alla besökare har sitt vaccinbevis offline på sina telefoner eller har med en utskrift på det.
Om du har en biljett till en kommande syntolkning och inte kan uppvisa vaccinationsbevis, kontakta oss på info@syntolkning.nu, ange föreställning, datum och hur vi kan komma i kontakt med er. Det är arrangören som beslutar utifall erlagd betalning på något sätt skall återbetalas.

Vi hoppas ni har förståelse för de nya riktlinjerna och vi gör alla vårt yttersta för att följa dem, för er och alla andra besökares säkerhet. Vi kan nämna att samtliga våra syntolkar är vaccinerade.

Vi syns på någon av alla våra inplanerade livesyntolkningar