flera affischbilder

I över tio år har vi på Syntolkning Nu tillsammans med 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion erbjudit livesyntolkning på Chinateatern. Bild med affischer från Zpanska flugan, via, Leva livet, Dirty Dancing, Rock of ages, Flashdance, Sällskapsresan, Jersey Boys, Ghost, A book of mormon, En värsting till syster och nu senast, något försenat på grund av restriktioner och pandemin, SaturDay Night Fever.
I höst, 2022, livesyntolkar vi den 12:te föreställningen i rad på China Teatern. Läs mer.

Nadja Kasanesh Holm spelar Rachel Marron och livvakten spelas av Anastasios Soulis.THE BODYGUARD LIVESYNTOLKAS DEN 10 SEPTEMBER

Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel.
Syntolkningsplatserna som kan bokas via Syntolkning Nu är som vanligt placerade längst fram på parketten. Naturligtvis kan man köpa egna biljetter via biljettkassan, till andra platser i salongen och ändå ta del av syntolkningen. Läs mer på vår presentationssida om pjäsen och bokningen.