Glöm inte boka biljetterna!

Ett glatt och sorligt ansikte, teatermaskenOm drygt trettiodagar livesyntolkas ”Rigoletto” på Göteborgsoperan och veckan efter ännu en livesyntolkning då av musikalen ”The Bodyguard” på Chinateatern i Stockholm.

Vi har fortfarande ett antal biljetter kvar. Först till kvarn gäller.Collage av höstens föreställningbilder. Cabaret, Annie, Åsa-Nisse, The bodyguard, Anastasia, Tootsie, Världens värsta människa samt Tre lite äldre systrar

 

Till Livesyntolkningen av ”Världens värsta människa”, under Göteborgs Kulturkalas, behövs inga biljetter. Den 2 september ör det gratis.

Till ”Där kräftorna sjunger” på frukostbion den 21 augusti behövs biljetter. Endast ett fåtal finns kvar.

”Laika” med Özz Nûjen, om en man som återvänder till jorden, livesyntolkas den 20 september på Billströmska ute på Tjörn.

”Alla tiders Åsa-Nisse” kommer livesyntolkas den 2 oktober i Vara och sedan den 21 oktober i Karlskrona, där biljetterna redan är uppbokade. I december syntolkas ”Åsa-Nisse” både i Karlstad och Örebro.

Vi har också några biljetter kvar till ”Anastasia” den 2 oktober på Malmöopera. Biljetter finns fortfarande kvar till familjemusikalen ”Annie” den 9/10, ”Tootsie” den 15/10, ”Cabaret” den 15/11, ”Tre lite äldre systrar” den 22/11 samt ”Hoffmans äventyr” den 11/12.

Försäkra dig om biljetter och boka idag via hemsidans kalendarium och betala månaden innan.
Välkomna, Vi syns när vi hörs.