BUFF 2023

Den 40:e upplagan av barn och ungdomsfilmfestivalen BUFF äger rum i Malmö den 11–17 mars 2023. Ett par utvalda filmer kommer visas med livesyntolkning och en par filmer har även uppläst textremsa. 

Buff logga samt affischbilder från aktuella filmer, så tex Nelly Rapp

Vi kan nu berätta att den efterlängtade filmen Nelly Rapp – Dödens spegel får sin förhandspremiär den 11 mars med livesyntolkning. Syntolkning även till den extra visning den 15 mars. Filmens biopremiär sker senare i höst och då är filmen försedd med inspelad syntolkning så att alla kan ta del av filmen på biograferna och senare streamad och i tablå-TV

Under BUFF 2023 kommer den 13 mars även filmen ”The Kings of the World” att visas med livesyntolkning och/eller uppläst textremsa. Något senare samma dag visas ”Exodus”, med uppläst textremsa och/eller livesyntolkning.

Den 14 mars visas den svenska filmen ”Bullets”, med livesyntolkning och samma dag visas den belgiska ”Sea Sparkle”, med uppläst textremsa och/eller livesyntolkning.

Efter ”Nelly Rapp” den 15 mars visas den estniska filmen ”The Sleeping Beast”. Naturligtvis även den med uppläst textremsa och/eller livesyntolkning.

Välkomna till jubilerande BUFF i Malmö.Vi syns när vi hörs