Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

KRISTINVARIATIONER – Lilla scenen

15 december @ 19:00 - 20:30

Gratis
Affischbild

Arrangör:

Borås Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu.

HANDLING:

I Kristinvariationer möter vi dem som sällan syns på affischen. De som kokar, städar, syr och spelar birollen. Genom en mosaik av röster om längtan, minnen, slit, frihet och gemenskap låter vi de som har verkat i det tysta träda ut ur köket och kulisserna, fram i rampljuset som huvudroller i en lek med föreställningar om klass, kärlek och konst.

Kristinvariationer tar avstamp i den minsta rollen i Strindbergs klassiker Fröken Julie från 1888. Kristin – kokerskan som inte får vila ens på midsommarafton – som somnar utmattad innan hon kommer iväg till festen medan Julie förför hennes fästman. Utifrån intervjuer med boråsare har Lucia Cajchanova skrivit en helt ny pjäs där vi undersöker vår tids Kristin genom ett kalejdoskop av livsöden, minnen och drömmar.

MEDVERKANDE:

Anna-Klara Dahlén, Lennart Eriksson, Viktoria Folkesson och Simon Rajala

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:

Gruppen träffas en timma innan föreställningen, för att bland annat träffa ensemblen som presenterar sig på scenen. Man får då också låna mottagare för syntolkningen.

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:

Biljett med syntolkning bokas via biljettkassan på telefonnummer 033-35 35 35 senast 14 dagar innan föreställningen äger rum. Biljettpriset är detsamma som ordinarie. Medföljande ledsagare går gratis. Plats för ledsagare bokas i samband med bokning av syntolkad föreställningen.

 

Detaljer

Datum:
15 december
Tid:
19:00 - 20:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Borås Stadsteater
P.A. Halls Terrass
Borås, 504 56 Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Mottagare för syntolkning
Lånas på plats från syntolken
0.00 kr
10 available

Copyright 2023 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå