Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

VINTERYRA

21 januari, 2024 @ 16:00 - 17:00

Gratis – 300.00kr
Affischbild

ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Malmö Opera

HANDLING:

För en gångs skull har pappa tid att leka med Emma. De bygger en snögubbe tillsammans och har det mysigt i parken, men så ringer pappas telefon. Typiskt!

Medan han är upptagen i ett ”viktigt jobbsamtal” börjar det plötsligt hända en massa konstiga saker. Snögubben börjar röra på sig och prata, och flera roliga och märkliga figurer dyker upp – en ilsken ren, en sockerfe, levande leksaker och en man som är misstänkt lik jultomten.

Snart är det full rulle i parken och det blir en rolig, magisk dag som Emma aldrig kommer att glömma. Synd bara att pappa inte tror på magi. Emmas nya vänner tycker att han borde lära sig en läxa och beslutar sig för att förvandla honom till en ödla…

Matinéföreställningar

Vinteryra är en entimmes-föreställning som passar alla åldrar från ca 5 år.

Afternoon Tea

Operan frestar med snittar, ljuvliga bakverk och nybakade scones? Förbeställ deras klassiska Afternoon Tea som serveras i foajén i samband med alla föreställningar av Vinteryra – både mysigt och gott! Finns förstås också i en barnvänlig version.

MEDVERKANDE:

Kristine Nowlain, Anton Ljungqvist, Annie Fredriksson, Klara Ek, Rickard Söderberg, Magnus Lindegård, m.fl.

Övrigt

Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:

Vid köp via Syntolkning Nu tillkommer en portoavgift samt, för icke medlemmar, en administrativ avgift om 35 kronor.
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

 

Detaljer

Datum:
21 januari, 2024
Tid:
16:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis – 300.00kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Malmöopera
Östra Rönneholmsv 20
Malmö, Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Mottagare för syntolkning
Lånas på plats
0.00 kr
10 available
Ledsagare
Medföljer utan ostnad
0.00 kr
10 available
Ordinarie biljett
Placering långt fram
300.00 kr
10 available

Copyright 2023 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå