ADRESSAT OKÄND

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 24/01/2023
19:00 - 21:00

Plats
Malmö Stadsteater, Intiman

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

Vad kan hända med helt vanliga människor som lever i ett land med en förvrängd ideologi? Hur kan en djup vänskap förbytas i hat?

Konsthandlaren Max Eisenstein och konstnären Martin Schulse har arbetat tillsammans i USA under många år och blivit nära vänner. När Martin flyttar tillbaka till Tyskland börjar de brevväxla för att dela med sig av sina respektive liv med karriär, familj och vänner. I USA nås Max av rapporter om nazismens utbredning och han oroas över sin judiska syster som är kvar i Tyskland. Martin, å andra sidan, berättar om framsteg inom karriären, nya vänner och delar med sig av nya tankar och idéer. För varje brev växer oceanen mellan de två forna vännerna, och relationen blir alltmer komplicerad i takt med att Martins tillvaro och värderingar förändras.

MEDVERKANDE:

FREDRIK GUNNARSON och SVEN AHLSTRÖM

Angående bokning:
Biljetter köps via Malmö Stadsteater. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Övrigt:
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta teatern på 040-20 86 10
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Frågor om syntolkning ställs till boka@syntolkning.nu

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.