ANASTASIA

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 02/10/2022
16:00 - 18:45

Plats
Malmöopera

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Malmö Opera

HANDLING:

I Ryssland har det just varit revolution. Tsarfamiljen har mördats och bolsjevikerna har tagit över makten. Men det går ett rykte att den yngsta dottern Anastasia kom undan och gömmer sig någonstans. Bolsjeviksoldaten Gleb gör det till sin livsuppgift att hitta Anastasia och slutföra det arbete hans far påbörjade.
I S:t Petersburgs fattigkvarter möter vi Anja som hankar sig fram som gatsopare. Hon minns inget om sin bakgrund men har en märklig känsla av att hon måste bege sig till Paris.
Hennes vänner, den föräldralösa, gatusmarta Dmitrij och hans kumpan Vlad, är på desperat jakt efter pengar. När de får höra att änkekejsarinnan, som flytt till Paris, har utfäst en belöning till den som kan hitta Anastasia, börjar en plan ta form. De ska klä ut Anja till Anastasia och ro hem belöningen!

MEDVERKANDE:

Tuva B Larsen, Andreas Weise, Michael Jansson, Philip Jalmelid, Åsa Fång, Lill Lindfors, Oscar Pierrou Lindén, Erik Gullbransson, m.fl.

Övrigt
:

Vaccinationsbevis med legitimation kan komma att krävas. Se operans hemsida för uppdateringar.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:

Vid köp via Syntolkning Nu tillkommer en portoavgift samt, för icke medlemmar, en administrativ avgift om 35 kronor.
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.