ANNIE

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 17/10/2021
13:00 - 15:45

Plats
Intiman Teater

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med 2Entertain och Stage Fantasy.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

ANNIE är en gripande solskenshistoria där handlingen utspelar sig i 30-talets Amerika, mitt i den djupa depressionen, och handlar om den föräldralösa flickan ANNIE som bor på ett barnhem på Hudson Street som styrs av den lätt alkoholiserade Miss Hannigan. Då hon inte alls är särskilt förtjust i barn, styr hon barnhemmet med järnhand. ANNIE tar varje tillfälle som ges att rymma. Plötsligt en dag kommer privatsekreterare Grace Farrel in på barnhemmet och erbjuder ANNIE att få följa med hem till miljardären Oliver Warbucks, stadens rikaste affärsman, och spendera julen där.

MEDVERKANDE:

JULIETTE GLADER /KIMBERLY RYDBERG, JEANETTE CAPOCCI /PERNILLA KARLSSON, KRISTIAN STÅHLGREN, ELIN BEMARK, THOMAS HOLMGREN PETTERSSON, JULIA HENRICSSON, m.fl.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Samling 60 minuter innan föreställningen börjar. Plats meddelas per sms.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Biljettyp Pris Platser
Ordinarie biljett kr595,00
Ordinarie biljett <16 år kr495,00
Mottagare för syntolkning kr0,00