ASTRID LINDGRENS VÄRLD

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 05/08/2018
10:00 - 17:30

Plats
Astrid Lindgrens Värld

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Astrid Lindgrens Värld

OM DAGEN I PARKEN:

Vid Macken på Bråkmakargatan, alldeles vid ingången till Astrid Lindgrens Värld träffas vi för att få mottagare. Sedan startar promenaden runt i parken. Vi stannar till vid en del spelplatser för att se karaktärer uppträda i miljöer vi känner till från berättelser vi kommer ihåg.

Syntolkning Nu har redan varit och gått runt bland Astrid Lindgrens pappas hagar. Sett sjön där hon lärde sig åka skridskor och från hennes barnbarn fått lära sig mer om Astrid och hennes familj. Det är mycket som syntolkarna kommer kunna berätta under de syntolkade promenaderna på Astrid Lindgrens Värld.

Förberedelserna inför sommaren syntolkningar är som alltid grundliga. Självklart ser syntolkarna alla uppträdanden, träffar och lär känna alla människor som är i parken. Man finner också platser och miljöer som man annars kanske missar, som tex en egen båttur eller hopp i höskullen. Tillsammans undersöker alla hur det ser ut inne i husen. Hur bor Nils Karlsson-Pyssling och i vilken säng sover Ronja Rövardotter. Noggranna syntolkar upptäcker även den minsta lilla stuga i stubben. Tunga klippblock bildar en tunnel till andra spännande upptäckter som finns att finna i dimman bakom.

MEDVERKANDE:

Emmeli Stjärnfeldt och Peter Lilliecrona kommer under sina promenader möta på Madicken, Bröderna Lejonhjärta, Pippi Långstrump med sina vänner Tommy och Annika, Emil och många många fler.

Övrigt:
Man behöver inte följa med på hela promenaden och man kan ansluta på vägen.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta alv@syntolkning.nu 
Telefon 031-3608445

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.