BAGAGE

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 24/02/2019
15:00 - 17:00

Plats
Lisebergsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med 2Entertain.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

Det blir en kärleksfull, överraskande och igenkännande komedi om hur ett nyfiket rotande i en okänd människas bagage kan leda till utvecklande insikter över innehållet i ens eget bagage.

Nyss hemkommen efter en resa inser Mia att hon förväxlat sig bagage och fått fel väska med sig från flygplatsen. När väskans ägare, Mårten, dyker upp med hennes väska för att göra ett snabbt byte – blir det starten på en udda och utmanande relation. En relation som aldrig hade tagit fart om inte Mia valt att rota igenom Mårtens väska medan hon väntade, sett vilka mediciner han tar, läst några gamla kärleksbrev och ögnat igenom papperna kring hans nyss avslutade äktenskap.

Med hjälp av, eller försök till hjälp av, sin extroverta och frispråkige väninna Tove tar sig Mia an det omöjliga uppdraget att få den hjärtebrustna Mårten på benen igen. Med hopp om att själv, genom den hjälpen, lyckas påverka sin egna lite trassliga relationssituation.

MEDVERKANDE:

Annika Andersson, Emma Peters, Gustaf Hammarsten och Robin Stegmar

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.