CALAMITY

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 30/10/2021
16:30 - 18:30

Plats
Bio Roy

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans med Göteborg Film Festival Prisma samt med bidrag från Svenska Filminstitutet

HANDLING:

Fartfyllt och färgstarkt äventyr om den unga Calamity Jane, som vägrar an- passa sig efter rådande normer i 1800-talets vilda västern. När 12-åriga Martha Janes pappa skadar sig tar hon över ansvaret för sin fattiga familj, som färdas i en karavan av nybyggare på väg över den väldiga prärien. Men hennes kaxiga djärvhet uppskattas inte av ledaren för karavanen och när hon anklagas för att tillsammans med en främling ha stulit nybyggarnas värdesaker, finner hon ingen annan råd än att på egen hand ta upp jakten för att bevisa sin oskuld.

Filmen är på franska med svensk text.

MEDVERKANDE:

TBA

Hängande lur för syntolkning och/eller uppläst textÖVRIGT:
Filmens text kommer delvis komma att berättas av syntolken men det finns även möjlighet att låna ett par hörlurar för att lyssna på en uppläsare.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning och/eller uppläst textremsa. Glöm ej beställa gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta giff@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Samling:
Samling sker cirka 30 minuter innan filmens början. Då får man låna mottagare samt biljetterna betalas.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.