CARL-EINAR HÄCKNERS VARITÉ

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 20/07/2016
20:30 - 21:30

Plats
Liseberg

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu på uppdrag av Liseberg

HANDLING:

Årets föreställning heter Vulkan och som vanligt kommer trollkarlen från Gårdsten, hans alter egon och gästartister att bjuda gästerna på såväl skratt som eftertanke. Det blir musik, magi och cirkuskonster. Och kärlek het som lava.
I sommarens föreställning, Vulkan, återkommer Häckners alter ego Mr Fiasconi med sin hatt och en otroligt tung väska. Vi får träffa den fenomenale diabolo-kungen Phil Oz och trapetsstjärnan Samira. Och Bernt Andersson är på plats med Varietéorkester som vanligt. Det blir ett kärt återseend

MEDVERKANDE den 20 juli:

Carl-Einar Häckner med gästerna Phil Oz och Samira.

Övrigt:
Även om man är rullstolsburen eller har ståplats kan man ta del av syntolkningen. Dock måste mottagare bokas upp. Samling senast 30 minuter innan varietén starta, plats meddelas via SMS och det är viktigt att man tänker på att det kan vara köer vid biljettinsläppet.
Syntolkning Nu har genom Liseberg kunnat boka upp sittplatser nära scenen.
Lisebergs ordinarie regelverk för personer med funktionsnedsättning gäller för entré till parken, vilket innebär att gäster till parken med funktionsnedsättningar betalar ordinarie pris och i den mån en ledsagare behövs erhåller ledsagaren fri entré.
Ledsagarhundar är tillåtna.
Eventuella frågor kring detta hänvisas till Gästservice:
031-7330 311, e-post: gastservice@liseberg.se

Angående bokning:
Entrébiljetter för besöket till Liseberg köper man själv vid gästservice i entrén. Dock måste man beställa sittplats och gratis mottagare via formuläret nedan alternativt via boka@syntolkning.nu.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.