CATS

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 19/11/2022
20:00 - 23:00

Plats
Scandinavium

Kategorier


Arrangör:

Den internationella turnén är producerad av Cameron Mackintosh och The Really Useful Theatre-produktionen och CATS i Sverige presenteras av Live Nation.
Syntolkningen görs i samarbete mellan Got Event och Syntolkning Nu.

HANDLING:

I musikalen träffas katterna en speciell natt för att hålla den årligen återkommande Jellikelbalen, vilken blir en magisk natt med mycket sång och dans under Jellikelmånens sken.

Den Londonbaserade truppen kompletteras med hyllade musikalveteranen Gunilla Backman i stjärnrollen som Grizabella

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:

Syntolkningen kommer levereras via mobilappen Got Event Tillgänglighet. Den kan laddas ner från Appstore och Google Play. När man startar appen första gången så får man en kort introduktion där viktiga funktioner presenteras. Kortfattat kan man säga att man direkt kommer in i en evenemangslista där Got Events evenemang listas oavsett om de har olika tolkningsfunktioner eller ej. När man sedan går in på ett specifikt evenemang så finns där flera olika funktioner och då bl.a. knappar för syntolkning, teckentolkning och teleslinga om dessa används. Det finns även fullt stöd för att använda sig av Voice Over för att navigera runt i appen. Tänk på att ha med en fulladdad mobil samt hörlurar till denna.
Frågor om syntolkningen kan ställas till GotEvent, eventinfo@gotevent.se

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:

Biljetter bokas via Ticketmaster, Köp biljett
Rullstolsplatser bokas per telefon via Ticketmaster Callcenter på telefon 0776-707777
För gruppbokning kontakta www.ticketmaster.se