CHARLEY’S TANT

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 19/07/2015
14:00 - 16:00

Plats
Gunnebo Slott

Kategorier


Arrangör:

Syntolkning Nu i samarbete med Gunnebo Slott & Trädgårdar

HANDLING:

Charley’s Tant är en av världens mest spelade farser. Den är skriven av engelsmannen Brandon Thomas och sattes upp första gången i London 1892. Charley’s Tant hade premiär i Sverige redan 1894 och har sedan dess spelats på en rad olika svenska teaterscener. Pjäsen har även filmatiserats,både i Sverige och i flera andra länder.

Enligt den traditionella uppsättningen är handlingen enligt följande: Studenten Charley och hans kompis Jack blir förälskade i två flickor, som står under den snåle Herr Spettigues förmyndarskap. För att fritt kunna umgås med de båda flickorna övertalar de en Lord Babberly att klä ut sig till Charley’s tant från Brasilien och fungera som ”förkläde”. Men komplikationer uppstår – Herr Spettigue blir förälskad i den falska tanten, samtidigt som den riktiga tanten dyker upp. Exakt hur Charley’s Tant kommer att gestaltas på Gunnebo återstår att se.

MEDVERKANDE:
Claes Malmberg, Jan Malmsjö, Marianne Mörck, Anders Hatlo, Johan Ringström, Henning Ledstam, Caroline Jörnsved, Cecilia Dovrell, Ellen Lindström, Nina Hammarklev och Therese Ewaldsson

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.