CIRKUS CIRKÖR

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 13/08/2016
16:00 - 17:15

Plats
Hipp

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmöfestivalen i samarbete med Cirkus Cirkör samt Syntolkning Nu.

HANDLING:

Kom och upplev en unik scenupplevelse med cirkuskonster i världsklass. I centrum står LoopToks mäktiga och medryckande musik från Cirkus Cirkörs föreställningar Knitting Peace, Borders och Limits.
Samuel LoopTok Andersson, som har gjort musiken till Knitting Peace, Borders och Limits, ger sig ut på turné med musiken från dessa föreställningar. Utöver LoopToks mäktiga och medryckande musik blir konserten en helhetsupplevelse med fängslande cirkusnummer och gripande sång av Maja Långbacka.
Knitting Peace har hyllats världen över som ett poetiskt allkonstverk i fredens tecken. Borders, som var en samproduktion mellan Cirkus Cirkör och Malmö Stadsteater, blev kritikerrosad och lämnade få oberörda med sitt starka och aktuella tema; gränser, flykt och gränsöverskridande. Limits hade premiär i mars 2016 och berör samma tema som Borders, men tar ett kliv vidare med nya frågeställningar. I samband med premiären släpper LoopTok album med musiken från föreställningen.
På Malmöfestivalen är det dags att väva samman denna starka och gränslösa musik med enastående nycirkus och Maja Långbackas magiska röst. Musiken, som är varierad och hämtar inspiration från alla världens hörn, filtreras genom LoopToks engagerande, råa och ösiga sound. En unik konsertupplevelse för en bred publik.

MEDVERKANDE:

Samuel LoopTok Andersson, Maja Långbacka och Cirkus Cirkör

Övrigt:
Beställ gärna gratis mottagare för syntolkningen.
För frågor om syntolkningen kontakta oss gärna på:
boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.