DET VAR EN GÅNG PÅ GRAND HÔTEL

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 29/04/2023
18:00 - 20:30

Plats
GöteborgsOperan

Kategorier


ARRANGÖR:
Syntolkning Nu i samarbete med GöteborgsOperan.

HANDLING:
Det var en gång på Grand Hôtel och säsongens stora musikal. Cabaret skildrar samma tidsepok. Ändå är de väsensskilda. Medan Cabaret tar oss med ner i det mörker som spreds i Europa med nazismen runt 1930 skildrar Det var en gång på Grand Hôtel den energisprakande, flärdfulla uppgången strax dessförinnan.

Amerikanskan Marylou reser undercover till franska Rivieran för att övertyga eliten på ett lyxhotell i Cannes om att medverka i nästa stora Hollywoodfilm. I sin jakt på äkthet – verkliga människor! – får hon sällskap av prinsessan Isabella. Tillsammans upptäcker de alla de falska öden och äkta känslor som ryms på hotellet. Många förvecklingar följer innan sagan får ett lyckligt slut.

MEDVERKANDE:
Micaela Sjöstedt, David Lundqvist, Lars Hjertner, Ingahlill Wagelin, Anders Wängdahl, Åke Zetterström, Karin Mårtenson Ghods, med flera

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Vid köp via Syntolkning Nu tillkommer en portoavgift samt, för icke medlemmar, en administrativ avgift om 35 kronor.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Biljettyp Pris Platser
Ordinarie biljett kr690,00
Ledsagare kr345,00
Person med synnedsättning kr345,00
Mottagare för syntolkning
Lånas på plats
kr0,00