DROTTNINGSYLT

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 14/03/2019
19:00 - 20:20

Plats
Nordiska Akvarellmuseet

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Riksteatern Väst samt Tjörns kultur- och teaterförening

HANDLING:

En rapp och hysteriskt rolig timme om Sveriges 65 drottningar. För vi vet väl alla att Gustav II Adolf sköt fram ett nytt utryck i ”Lützen-dimma”, att Gustav Vasa stavade till sig ett helt idrottsevenemang och att Rallykungen körde fram en egen kurva. Vad Sveriges kungar hittat på i historien är väldokumenterat. Varenda stad har en staty, ett porträtt eller ett torg döpt efter våra svenska manliga regenter.

Men vad höll då alla drottningar på med? Det här är den humoristiska föreställningen om Sveriges viktigaste drottningar. Från Sigrid Storråda på vikingatiden och fram till Silvia idag. Däremellan träffar vi såväl Karin Månsdotter som Kristina och såklart de fyra Eleonorerna – alla på en knapp timme. Så håll i er!

MEDVERKANDE:

Josefin Johansson och Robert Noack

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.