DROTTNINGSYLT

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 14/07/2018
19:00 - 20:00

Plats
Pildamsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö Stads sommarscen i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

En rapp och hysteriskt rolig timme om Sveriges 65 drottningar. För vi vet väl alla att Gustav II Adolf sköt fram ett nytt utryck i ”Lützen-dimma”, att Gustav Vasa stavade till sig ett helt idrottsevenemang och att Rallykungen körde fram en egen kurva. Vad Sveriges kungar hittat på i historien är väldokumenterat. Varenda stad har en staty, ett porträtt eller ett torg döpt efter våra svenska manliga regenter.

Men vad höll då alla drottningar på med? Det här är den humoristiska föreställningen om Sveriges viktigaste drottningar. Från Sigrid Storråda på vikingatiden och fram till Silvia idag. Däremellan träffar vi såväl Karin Månsdotter som Kristina och såklart de fyra Eleonorerna – alla på en knapp timme. Så håll i er!

Om Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Sommarscen Malmö presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen:

  1. Drömjägaren
  2. Hipp Family
  3. Förvandlingar i helvetet
  4. Coco, tecknad film
  5. Drottningsylt
  6. Silvana -Väck mig när ni vaknat, dokumentärfilm
  7. Vi hittade en hatt
  8. Y viva España
  9. Euphoria, spelfilm

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.