DUBBELTRUBBEL

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 30/06/2018
15:30 - 17:45

Plats
Krusenstiernska gården

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med 2Entertain samt Vickys Nöjesproduktion.

HANDLING:

I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Bernard (Johan Petersson) planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Sanna (Anna Rydell).
Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Monica(Anna-Karin Palmgren) är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Robert (Thomas Petersson) är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…?
Allt, visar det sig!
Robert har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Bernard har ingen aning om att hans fru och Robert egentligen är hemliga älskare, så Monica väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Susanne (Sussie Eriksson) av misstag blir förväxlad med älskarinnan Sanna, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa…

MEDVERKANDE:

Thomas Petersson, Johan Petersson, Sussie Eriksson, Anna-Karin Palmgren, Martin Rydell och Anna Rydell

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Hemsida:
Krusenstiernskateatern

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.