EN ALLDELES SÄRSKILD DAG

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 17/04/2019
19:00 - 21:30

Plats
Lunds Stadsteater

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Teaterföreningen i Lund

HANDLING:

Detta är en nyskriven musikal i två akter, baserad på Ettore Scolas hyllade genombrottsfilm med Sophia Loren och Marcello Mastroianni i huvudrollerna. Det är en vacker och omtumlande berättelse om hur ett oväntat möte kan få avgörande betydelse för två människor och deras liv.

I centrum för handlingen står hemmafrun Antonietta som utåt sett lever det perfekta livet med man och många barn mitt i Rom. Året är 1938 och nationalismen präglar allt större delar av Europa. När Adolf Hitler besöker Benito Mussolini i det fascistiska Italien en dag i maj samlas folket på Roms gator för att fira. Det är en historiskt viktig händelse som alla vill uppleva på plats.
Men Antonietta, som älskar Mussolini, kan inte vara med. Det kan inte heller hennes granne Gabriele, tidigare firad radiojournalist som nu bannlysts eftersom han misstänks vara antifascist. Av en slump träffas de två, och i humanisten Gabrieles närhet blir Antonietta smärtsamt medveten om sin ensamma och kärlekslösa vardag. Trots att de är varandras motsatser öppnar deras möte en helt ny värld.

MEDVERKANDE:

Anki Albertsson , Sophie Binder , Axel Birgander , Evamaria Björk , Tobias Borvin , Stefan Clarin , Torun Grandin , Aron Jalamo , Ludwig Olrog , Åsa Sjöblom , Vilhelm Widjer och Joel Wisti.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
För mer information och bokning kontakta Biljettbyrån i Lund, 046-131415.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.