EN HANDELSRESANDES DÖD

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 27/02/2020
19:00 - 22:00

Plats
Malmö Stadsteater, Intiman

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

Vad skulle du göra om du förlorade ditt jobb? Om allt du byggt upp rasar? Bilden av ett lyckligt framgångsrikt liv är vi många som klamrar oss fast vid. I Arthur Millers storartade amerikanska familjedrama får du uppleva en familjs livslögn på nära håll. Vad är det som gör att man räknas som människa?
Den amerikanska drömmen rasar samman för Willy Loman. Efter att i över 30 år rest runt och sålt strumpor och damunderkläder har han fått gå ner på provisionsarbete. Han säljer ingenting och tjänar ingenting, och har heller inga pengar till sin pension. Medan Willy står på randen till ett sammanbrott försöker hans fru Linda hålla familjens fasad uppe. De vuxna sönerna är varken lyckliga eller framgångsrika men föräldrarna vägrar inse detta. De är så inne i sin drömvärld av önsketänkande att de inte kan se verkligheten för vad den är.
Årets föreställning för alla över sju år.

MEDVERKANDE:

DAG MALMBERG, ERIK BORGEKE, LI BRÅDHE, BILL HUGG, MATTIAS LINDEROTH, ERIK OLSSON, HENRIK SVALANDER, och SANDRA STOJILJKOVIC
Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta teatern på 040-20 86 10

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.