EN KOMIKERS UPPVÄXT

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 23/10/2019
18:45 - 20:30

Plats
Filmstaden Storgatan

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Svenska Filminstitutet.

OM FILMEN:

Tolvårige Juha Lindström är klassens clown i förorten Sävbyholm på 70-talet. Att vara rolig är det enda sättet för honom att bli bekräftad på och han gör allt han kan för att passa in i den sociala hackordning som råder i skolan. Genom Juha får vi lära känna hans mamma Ritva, pappa Bengt, lillasyster Marianne och klasskamraterna förstås: bästa vännen Jenny, som har ett fult hårspänne i sitt stripiga hår och som Juha skäms för, den mobbade hackkycklingen Thomas som har en galen tysk mamma, och de elaka Lennart och Stefan. Juha gör allt i sin makt för att bli en del av gruppen, sviker till och med de enda som varit lojala med honom i alla lägen Jenny och Thomas, men bjuds bara in när de andra vill.

Den vuxne Juha är en hyllad nationellt känd komiker. Hans föreställning En komikers uppväxt spelas för utsålda hus i Stockholm.

MEDVERKANDE:

Johan Rheborg, Loke Hellberg, Jakob Eklund, Fredrik Hallgren, Ulla Skoog, Elisabet Xie, Teo Dellback, Maria Sid, Klara Zimmergren, med flera.

Angående bokning:
Salong sex. Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett, vilket sker gemensamt på plats i kassan.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.