EN SÅNG FÖR MIN DOTTER

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 19/11/2022
14:45 - 16:45

Plats
Biografen Sture

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans med Stockholm filmfestival med stöd av Svenska Filminstitutet

HANDLING:

På den baskiska kusten söker Amaia svar om moderskap och familjeroller i en långfilmsdebut som redan hyllats av mästaren Pedro Almodóvar.
Den nyblivna mamman Amaia tampas med föräldraskapets alla svårigheter. Med en bebis som inte sover och en partner som drar på en tre veckor lång jobbresa beger hon sig till sina föräldrar på den baskiska kusten för att få avlastning.
Ett finstämt och ärligt drama om identitetskris, familjeroller och om insikten att en mamma också är en dotter. Alauda Ruiz de Azúas långfilmsdebut bryter sig fri från idén om det perfekta moderskapet och har av Pedro Almodóvar beskrivits som den bästa spanska debuten på många år.

MEDVERKANDE:

Laia Costa, Susi Sánchez, Ramón Barea, Mikel Bustamante, m.fl.

Övrigt:
Nordisk premiär – Land Spanien – Språk Spanska, Engelska, Baskiska – Text Svenska
Alla festivalfilmer har en åldersgräns på 15 år, detta då de ännu inte kontrollerats av Statens medieråd.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid frågor kring evenemanget kontakta sff@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Det går bra att även, snabbt och enkelt, swisha betalningen til 123 504 77 09.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.14:45

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.