EUPHORIA

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 03/08/2018
22:00 - 23:45

Plats
Beijers park

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö Stads sommarscen i samarbete med Folkets Bio i Malmö samt Syntolkning Nu

HANDLING:

Detta vackra och ärliga drama är regissören Lisa Langseth internationella debut och hennes tredje samarbetet med Alicia Vikander. Systrarna Ines (Vikander) och Emelie (Eva Green) står inför en stor existentiell uppgörelse när livet plötsligt ställs på sin spets. Fullständig främmande för varandra och med olika livssanningar tar de med oss på en resa i konflikt och försoning.

Tillsammans spenderar systrarna en avgörande tid under extraordinära omständigheter, allt på en plats som står för något större än oss själva. Filmen berör livets ytterligheter i en känslomässig berg- och dalbana. Värme och humor blandas med ilska och sorg.

Om Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Sommarscen Malmö presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen:

  1. Drömjägaren
  2. Hipp Family
  3. Förvandlingar i helvetet
  4. Coco, tecknad film
  5. Drottningsylt
  6. Silvana -Väck mig när ni vaknat, dokumentärfilm
  7. Vi hittade en hatt
  8. Y viva España
  9. Euphoria, spelfilm

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.