EVIGT UNG

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 15/11/2017
19:00 - 20:45

Plats
Malmö Stadsteater, Intiman

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Malmö Stadsteaters skådespelare är gamla och bor på äldreboende. En dag får de åka på dagsutflykt till sin gamla arbetsplats Intiman, som är stängd och nu ska rivas. En sista gång ska de få besöka teatern, klä sig i sina paradkostymer och minnas sina glansdagar. Med på utflykten är deras stränga sköterska, hon tillåter inga utsvävningar. Ingen av de äldre tar sin skröplighet på allvar, deras hjärtan är fortfarande unga och här finns plats för både sex, love and rock n roll!

Livligt och respektlöst gör de åldrande skådespelarna uppror mot både döden och den trista vardagen i en rad sång- och dansnummer till våra mest välkända pop- och rocklåtar.

MEDVERKANDE:

Li Brådhe, Hans-Peter Edh, Sanna Hodell, Bill Hugg, Katarina Lundgren-Hugg, Marianne Mörck och Håkan Paaske

Samling:
De som önskar syntolkning brukar träffas 30-45 minuter innan föreställningen tar sin börja. Detta för teknikgenomgång men även en presentation av pjäsen. Lämna gärna mobilnummer för närmare information när ni beställer mottagare.

Övrigt
:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta Malmö Stadsteater, 040-20 86 10 under biljettkassans öppettider.

Angående bokning:
Bokningar hanteras i första hand av Malmö Stadsteater per mail info@malmostadsteater.se eller per telefon 040-208610. Biljettpris mellan 150-395 kronor.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.