FARS LILLA TÖS

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 02/08/2018
19:00 - 21:30

Plats
Fredriksdalsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

SRF Helsingborg-Höganäs i samarbete med Syntolkning Nu och Fredriksdalsteatern.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

Ett yrväder från Tomelilla drar sommaren 1926 in över Helsingborg och familjen Palms villaträdgård.
När vi tittar in genom lövverket sitter professorskan Emilie Palm och väntar på sin älskade make Waldemar. Hon är förväntansfull. Idag ska de fira sin ettåriga bröllopsdag. Matematikprofessorn Waldemar Palm är minst sagt tankspridd och har to-talt glömt bort att uppmärksamma den här dagen. Till och med det faktum att han har semester har fallit honom ur minnet. Men så snart han dyker upp blir han vänligen påmind av sin hustru.
”Min egen lille professor, den här dagen ska vi bara ha för oss själva.” Men det blir inte alltid som tänkt. Ett brev dyker upp. Flera dagar för sent på grund av betjänten Hermans slarv. Nu är goda råd dyra. Waldemars svärföräldrar, överste Rutger Cederstam och hans hustru Matilda står snart i farstun. Det gör högst oväntat också Emilies barndomsvän, författarinnan Hilma som under pseudonym skriver lätt ekivoka romaner. Som naturligtvis ingen läser men de säljer utmärkt.
Ännu är dock inte överraskningarnas tid förbi. Även Waldemars gamle studentkamrat, advokaten Wall, anmäler sin ankomst i akt och mening för att avisera ytterligare en objuden gäst: kabarésångerskan Amanda Propp från Tomelilla.
Hur hänger dessa egendomliga sammanträffanden ihop? Vad är det för dokument som Wall presenterar? Och hur kommer det sig att fröken Propp fullkomligt ogenerat gör entré och tar för sig hos akademiker-paret Palm? Det hela utvecklar sig till en mycket märklig historia med åtskilliga lustiga turer och osannolika avslöjanden.

MEDVERKANDE:

Anders ”Ankan” Johansson, Eva Rydberg, Birgitta Rydberg, Mia Poppe, Kalle Rydberg, Anna Norberg, Robert Rydberg, Fredrik Dolk, med flera

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.