FEI EM RIDSPORT – PARA KÜR

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 23/08/2017
09:00 - 15:30

Plats
Heden

Kategorier


Arrangör:

Longines FEI EM i Ridsport arrangeras av Got Event AB, Göteborg & Co samt Svenska Ridsportförbundet. Syntolkningen genomförs med hjälp av Syntolkning Nu

HANDLING:

Paradressyr – Kür
Dags att utse individuell europamästare i paradressyr! Finalen i dressyr avgörs i kür (freestyle), det fria programmet till musik. I kür komponerar ryttaren fritt sitt eget program och väljer musik.

Paradressyr rider ryttare som har en funktionsvariation. Ryttarna rider olika program beroende på hur mycket funktionsvariationen påverkar ridningen. Dressyr som gren kan beskrivas som dans till häst. Enligt ett förutbestämt program visar ryttare och häst upp rörelser till musik.

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:
Syntolkningen kommer levereras via mobilappen Got Event Tillgänglighet. Den kommer att kunna laddas ner från Appstore från och med vecka 32. Syntolkningen sker i en betaversion där appen fortsätter att utveckla. Det innebär att man måste ha Iphone (modell 5 eller senare) för att kunna ta del av syntolkningen. Man kan alltså inte ta del av syntolkningen om man har en Android-telefon eller inte alls har en smartphone.
När man startar appen första gången så får man en kort introduktion där viktiga funktioner presenteras. Kortfattat kan man säga att man direkt kommer in i en evenemangslista där Got Events evenemang listas oavsett om de har olika tolkningsfunktioner eller ej. När man sedan går in på ett specifikt evenemang så finns där flera olika funktioner och då bl.a. knappar för syntolkning, teckentolkning och teleslinga om dessa används. Det finns även fullt stöd för att använda sig av Voice Over för att navigera runt i appen
Frågor om syntolkningen kan ställas till GotEvent, 031 – 365 00 00

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:
Ta med familj och vänner på en fantastisk familjeföreställning, helt gratis!

HEMSIDA:
FEI EM i ridsport Göteborg 2017

Platser för EM på Heden:

Bild på Paralandslaget