FIGAROS BRÖLLOP

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 22/01/2023
16:00 - 19:40

Plats
Malmöopera

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Malmö Opera

HANDLING:

Figaros bröllop är ett relationsdrama med inslag av både sängkammarfars och psykologisk komedi. Med Mozarts underbara musik och sin blandning av högt och lågt, trams och allvar ligger den ständigt på operarepertoarens tio-i-topp-lista.
Handlingen är en fortsättning på Barberaren i Sevilla av Rossini som vi spelar denna säsong. Där är det fixaren Figaro och den unge greve Almaviva som försöker rädda Rosina från sin gamla förmyndares klor. I Figaros bröllop har det gått några år och Almaviva är gift med Rosina. Nu har han tröttnat på sin fru och har börjar blickar på en annan dam, närmare bestämt Figaros fästmö Susanna…

MEDVERKANDE:

Henning von Schulman, Maria Chabounia, Kartal Karagedik, Verity Wingate , Adrian Angelico, Lars Arvidson, Ivonne Fuchs, Staffan Lindberg, m.fl.

Övrigt
:

Operan framförs på italienska, där syntolken lätt förklarar vad som sägs, utan att störa. så att man förstår.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:

Vid köp via Syntolkning Nu tillkommer en portoavgift samt, för icke medlemmar, en administrativ avgift om 35 kronor.
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.