GODSPELL

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 25/02/2018
16:00 - 18:00

Plats
Malmöopera

Kategorier


Arrangör:

Malmö opera i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Godspell är en musikal i samma anda som Hair och Jesus Christ Superstar, med musik av den mångfaldigt Grammy- och Oscarsvinnande Stephen Schwartz känd för bland annat musikalerna Wicked och Pippin. Det är en tidlös berättelse om vänskap, lojalitet och kärlek till musik

Handlingen i Godspell är baserad på en rad liknelser ur framför allt Matteusevangeliet. I denna uppsättning befinner man sig i en hotellkällare där det sjuder av liv. En städare hämtar handdukar, en piccolo tar på sig arbetskläder, säkerhetschefen pausar med en kopp kaffe, någon sitter och plinkar på en gitarr. Plötsligt går en propp och det blir kolmörkt.

Därefter blir inget sig likt. Guds röst talar ur mörkret, Jesus släntrar in som en hotellgäst i vit badrock och lånetofflor, Johannes döparen dyker upp och döper alla i ett gammalt badkar. Det är färgsprakande show. Det är rock n’ roll, pop, soul och gospel. Det är roligt och knasigt. Bibelcitat blandas med nutida referenser till Facebook, Talang och dagens idoler.

MEDVERKANDE:
TBA

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Musik från musikalen hämtad från Spotify:

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.